Docly

Huoltajan kannanotto kansainväliseen työelämässä oppimisen hakemukseen

Arvioitu lukuaika: 1 minuutti

Ammattiin opiskelevan opiskelijan on mahdollisuus hakeutua kansainväliseen työelämässä oppimiseen. Tutustu Omnian kansainvälistä työelämässä oppimista koskeviin vaatimuksiin ja ohjeisiin: Kansainväliselle työelämässä oppimisjaksolle hakeminen | Omnia (omnia.fi).

Opiskelija täyttää hakulomakkeen Wilmassa. Jos opiskelija on alaikäinen, huoltajan tulee käydä ilmaisemassa kantansa kv-työelämässä oppimisjaksolle lähtemisestä Wilmassa. Ilman huoltajan kannanottoa opiskelijan hakemuksen käsittely ei etene.

Huoltaja saa sähköposti-ilmoituksen seuraavana päivänä siitä kun alaikäinen opiskelija on täyttänyt hakulomakkeen Wilmassa. Huoltajan tulee kirjautua Wilmaan ja käydä ilmoittamansa kantansa Wilman lomakkeella.

Kannanottomerkinnän tekeminen Wilmassa

Kannanottolomakkeelle pääsee Wilman etusivulta kohdasta Ilmoitukset, tai Wilman sinisestä yläpalkista Hakemukset ja päätökset -sivulta (voi löytyä myös kolmen pisteen takaa).

1. Siirry hakemuksen tietoihin klikkaamalla hakemuksen nimeä:

2. Avautuvan profiililomakkeen oikeassa yläkulmassa on Lomakkeet-linkki, jota klikkaamalla pääset kannanottolomakkeelle:

3. Täytä lomakkeen osio Huoltajan kannanotto ja tallenna lomake.