Docly

Loop-komponentin luominen ja jakaminen työtilassa

Arvioitu lukuaika: 2 minuuttia

Loopin elementeistä voi luoda komponentteja. Ole tarkkana komponenttia luodessasi, että mistä elementistä sen teet. Myös jakamisessa tulee olla tarkkana tietoturvasyistä.

Tällä sivulla

Elementin lisääminen työtilaan

Ennen kuin voit luoda komponentin, tulee sinun lisätä sinne elementti, josta komponentti luodaan. Voit lisätä elementtejä kenoviivalla.

Loop-komponentin luominen Loop-työtilassa

Voit luoda komponentin työtilassasi mistä tahansa elementistä. Elementtien vasemmassa reunassa löydät kuuden pisteen valintapainikkeen, jonka alta tulee valikko. Valitse sieltä Luo Loop-komponentti.

Huomaa, että elementti, josta luot komponentin, korostuu valittaessa. Yllä olevassa kuvassa komponentiksi muodostuu taulukko ilman otsikkoa.

Loop-komponentin jakaminen

Voit jakaa komponentin tarkasteltavaksi tai muokattavaksi. Parhaiten saat Loopin ominaisuudet käyttöön, kun jaat komponentin ja upotat sen esimerkiksi kokouksen asialistaan.

Aloita komponentin jakaminen valitsemalla sen oikeasta yläkulmasta Kopioi komponentti.

Voit muuttaa asetuksia ponnahdusikkunassa. Jos haluat, että muut pääsevät tekemään muutoksia komponenttiisi, vaihda oletuksena olevat tarkasteluoikeudet muokkausoikeuksiin.

Kun olet luonut sopivan jaon, linkki komponenttiin on leikepöydälläsi. Siirry sitten jaettavaan kohteeseen, kuten Whiteboardiin, Teamsiin, kokousmuistioon, uuteen sähköpostiviestiin.

Lähetettyäsi viestin, liitä linkki haluamaasi paikkaan ja upotus tulee näkyviin kuten yllä.

Tietojen näkyvyys Loop-komponentissa jakamisen jälkeen

Huomioi tietosuoja valitessasi sinun käyttöösi sopivia jakamisen asetuksia, sillä antaessasi muokkausoikeudet linkin kautta kaikille organisaatiossa, muut pääsevät myös jakamaan komponenttiasi eteenpäin ja tekemään muutoksia. Suositeltavaa onkin jakaa komponentti asetuksella Valitsemasi henkilöt.

Tarkista jakamisasetuksesi komponentin työtilassa klikkaamalla komponentin oikean reunan Jaetut sijainnit tai Katso, kenellä on käyttöoikeus -painikkeita.

Huolehdi siis, että jaettavan Loop-komponentin sisältö on aina asianmukaisesti suojattu ja että tietoturva- ja yksityisyyskäytännöt otetaan huomioon.