Docly

Yrityksen perustaminen Wilmaan

Arvioitu lukuaika: 1 minuutti

Työpaikan perustaminen Wilmaan tapahtuu keskitetysti yritystiedonhallinnan kautta. Jos et löydä tarvitsemaasi yritystä Wilmasta, lähetä sähköpostitse pyyntö uuden yrityksen perustamiseksi osoitteella yritystiedonhallinta@omnia.fi.

Sisällytä viestiin seuraavat tiedot:

  • Yrityksen / työpaikan nimi
  • Y-tunnus
  • Katuosoite ja postinumero
  • Toimipisteen tarkemmat sijaintitiedot tarvittaessa (käyntiosoite, esim. kauppakeskus, jossa sijaitsee)
  • Työpaikan markkinointinimi, aputoiminimi tai muu tarkenne tarvittaessa

Työpaikkatietojen toimitusaika on max. 2 työpäivää. Yritystiedon hallinta lähettää kuittauksen, kun yritys on luotu järjestelmään.

Jos toimitat työpaikkaohjaajan tiedot samalla kertaa työpaikan perustamispyynnön kanssa, yritystiedonhallinta luo työpaikkaohjaajan järjestelmään samalla kun yrityksenkin. Muulloin sopimuksesta vastuullisen opettajan tulee itse huolehtia siitä, että työpaikkaohjaajan tiedot löytyvät Wilmasta.

Järjestelmässä jo olevat työpaikkaohjaajat löytyvät Wilmassa Työpaikkaohjaajat ja -arvioijat -valikosta. Uuden työpaikkaohjaajan pääsee luomaan Työpaikkaohjaajat ja -arvioijat -valikon oikean yläreunan Lisää uusi -linkin kautta. Huomaa, että työpaikkaohjaajan tietoja perustettaessa pakollisina tietoina tulee kirjata ohjaajan työpaikkatiedon lisäksi joko puhelinnumero tai sähköpostiosoite.