Docly

Opettaja: Suoritettujen viikkojen kirjaaminen TUVA-opiskelijalle Wilmaan

Arvioitu lukuaika: 2 minuuttia

Tutkintoon valmentavassa koulutuksessa opiskelijan opintojen laajuus merkitään lain ja koulutuksen perusteiden mukaan viikkoina. Suoritetut viikot kirjataan jokaiselle opiskelijalle aina erikseen koulutuksen osittain ja tieto päivitetään opiskelijalle aina jakson vaihteessa vastuuopettajan toimesta. Tieto suoritettujen viikkojen määrästä siirtyy myös Koskeen ja opiskelijan todistukselle.

Jos opiskelija ei suorita yhtään koulutuksen osaa, niin opiskelijan suorittamien viikkojen määrä kirjataan opinnot puussa kohtaan Tutkintoon valmentavia opintoja. Viikkomäärä näkyy opiskelijan saamalla todistuksella suoritetuista opinnoista.

Huom. Suoritetut viikot pitää olla aina ensin kirjattuna osaamisen hankkimisen lomakkeella ennen koulutuksen osan arviointia.

Ohje viikkojen kirjaamiseen

Etsi Wilmasta (wilma.omnia.fi) opiskelija ja mene opiskelijan tiedoissa Opinnot-välilehdelle. Klikkaa opinnot puusta koulutuksen osaa, jonne haluat lisätä tai päivittää viikkotiedon.

Oikealle avautuu uusi näkymä. Valitse sieltä välilehti Lomakkeet. Avaa lomake Suunnitelma puuttuvan osaamisen hankkimiseksi (HOKS).

Siirry lomakkeella alas asti, kunnes näet Opinnon kesto (viikkoja) kentän. Sinisestä infopallosta saat esiin ohjeen. Jokaiselle opiskelijalle päivitetään suoritettu viikkomäärä aina jakson vaihteessa. Jos kenttä on tyhjä kirjaa opiskelijan suorittama viikkomäärä kenttään. Jos Opintojen kesto (viikkoja) kenttä ei ole tyhjä älä tyhjennä kenttää, vaan lisää aina opiskelijan edellisessä jaksossa suorittamat viikot aiemmin lomakkeella kirjattuihin viikkoihin. Opintojen kesto (viikkoja) kentässä tulee siis näkyä aina se luku kuinka monta viikkoa opiskelija on suorittanut kyseistä koulutuksen osaa YHTEENSÄ.

Muista lopuksi tallentaa tiedot lomakkeella!