Docly

Zoom-sovelluksen lataaminen ja asentaminen

Arvioitu lukuaika: 1 minuutti

Suosittelemme ensisijaisesti Zoom-työpöytäsovelluksen lataamista omalle tietokoneelle. Zoom-työpöytäsovellus tarjoaa ominaisuuksia, joita ei löydy mobiilisovelluksesta.

  • Opetusta tehdään aina Zoom-työpöytäsovelluksessa.
  • Opiskelijat voivat käyttää sekä työpöytäsovellusta (suositeltu) että mobiilisovellusta.
  • Zoom-selainversioita ei tueta Omniassa.

Huom. Älä kirjaudu Zoom-sovellukseen, jos opiskelet vain työväenopiston kokouksissa. (Jos sinulla on Zoom-tili, pääset osallistumaan kokoukseen Join-painikkeen kautta.)

Työpöytäsovellus Windows- tai Mac-laitteelle

1. Siirry Windows- tai Mac-tietokoneen internetselaimella osoitteeseen: zoom.us/download.
2. Sivu tunnistaa laitteesi (Windows tai Mac) ja tarjoaa sinulle oikeaa versiota. Klikkaa Zoom Desktop Client otsikon alta Download-painiketta.

3. Etsi ja suorita lataamasi asennustiedosto. Yleensä tiedosto löytyy Ladatut tiedostot -kansiosta. Omnialta saadulla tietokoneella järjestelmänvalvojan oikeuksia ei vaadita Zoom-työpöytäsovelluksen asentamiseen.
Jos sinulla ei ole oikeutta asentaa Zoom-työpöytäsovellusta Windows- tai Mac-laitteeseen, osallistuminen onnistuu mobiilisovelluksella. Katso lisätietoja alta.

Zoom-sovelluksen asentaminen henkilökohtaiselle mobiililaitteelle

Android-laitteella Zoom-sovellus asennetaan Play-kaupasta (play.google.com)
Apple-laitteella Zoom-sovellus asennetaan AppStoresta (apps.apple.com).

Mobiilisovelluksen asentaminen ChromeOS-laitteelle

Zoom-sovellus on saatavilla ainoastaan Chromebook-malleille, jotka tukevat sovelluksien asentamista Play-kaupasta (sites.google.com).
Jos Chromebook-laitteeseesi ei voi asentaa Play-kaupasta sovelluksia, se ei ole yhteensopiva laite verkko-oppimiseen Zoom-kokouksissa.