Docly

Suojattu Microsoft Copilot Edge-selaimessa

Arvioitu lukuaika: 1 minuutti

Microsoft Copilot Edge-selaimessa (aiemmin Bing Chat Enterprise) on keskustelurobotti, joka käyttää tekoälyä ja Bingin hakutuloksia tuottaakseen vastauksia. Se auttaa oppimaan uusia asioita, harjoittamaan kielitaitoasi, kehittämään luovuuttasi ja pitämään hauskaa.

Omnian tunnuksilla kirjautuneena saat automaattisesti käyttöösi tietoturvallisen version tästä “chatbotista”. Sen keskustelujen tietoja ei luovuteta Omnian ulkopuolelle.

Tällä sivulla

Kirjautuminen Edge-selaimessa

1. Käynnistä Edge-selain ja kirjaudu Omnialta saadulla tunnuksella (@omnia.fi tai @edu.omnia.fi) klikkaamalla profiilikuvaketta. Valitse Työpaikan tai oppilaitoksen tili, ja klikkaa lopuksi Kirjaudu sisään… -painiketta.

2. Windows tarjoaa toimintoa, joka pitää sinut kirjautuneena Omnia-tilillesi. Samalla sallit Omnian hallita laitettasi Microsoft 365 -sovellusten osalta, johon kirjaudut Omnia-tililläsi. Mikäli kyseessä on Omnialta saatu laite, se on jo Omnian hallinnassa. Voit valita pysytkö kirjautuneena Microsoft-sovelluksiisi. Klikkaa joko Ei, kirjaudu sisään vain tähän sovellukseen -painiketta, tai klikkaa OK-painiketta.

3. Avaa chat Copilot kuvakkeesta ja aloita sen käyttö.

Kirjautuminen muilla selaimilla

1. Siirry osoitteeseen copilot.microsoft.com ja kirjaudu sisään Omnialta saadulla tunnuksella (@omnia.fi tai @edu.omnia.fi).

2. Aloita chatin käyttö.