Docly

OSKE: Työharjoittelusopimuksen täyttäminen Wilmassa

Arvioitu lukuaika: 2 minuuttia

Työharjoittelusopimus löytyy Wilmassa (wilma.omnia.fi) asiakkaan Opinnot-välilehdeltä. Valitse koulutuksen osa jolle sopimuksen teet.

Oikealle avautuu valikko. Valitse Lomakkeet-välilehti. Työpaikalla järjestettävä koulutus -otsikon alta löytyy opiskelijan koulutuksen osalle jo tehdyt työharjoittelusopimukset, sekä Lisää uusi: OSKE työharjoittelusopimus -painike.

1. Täytä tiedot.

  • Huom. Mikäli työpaikka puuttuu Työnantajat-listalta, niin pyydä yritystiedonhallintaa (yritystiedonhallinta@omnia.fi) lisäämään yritys. Katso ohje yrityksen lisäämiseen: Yrityksen perustaminen Wilmaan.
  • Yritystiedonhallinta pystyy lisäämään työpaikkaohjaajan samalla kun he lisäävät puuttuvan yrityksen, mutta muutoin työpaikkaohjaajia pääsee lisäämään sivulta Työpaikat ja näyttöympäristöt.

2. Muista tallentaa.

  • Allekirjoituskutsu– ja Tulosteet -painikkeet saat lomakkeelle näkyviin kun avaat asiakkaan työharjoittelusopimuksen uudelleen.
  • Allekirjoituskutsu-painikkeesta saat lähetettyä tulosteen sähköisesti allekirjoitettavaksi.

3. Kirjaa asiakirjan nimi sovitun mukaisesti.

Osaamiskeskuksen työharjoittelusopimus

Työharjoittelusopimus nimetään:

  • Asiakirjannimi_Koulutuksen osa(t)vuosi_Sukunimi_Etunimi
  • Esim. Harjoittelusopimus_hoka_2021_Oskelainen_Oske

Huom. Muista kirjata kaikki sähköpostiosoitteet yhdellä kertaa. Niitä ei voi myöhemmin lisätä.

Mikäli sähköpostiosoite on väärin tai halutaan lähettää jollekin muistutus allekirjoittamisesta, niin ole yhteydessä: wilmahelp@omnia.fi. Mainitse viestissä asiakirjan nimi.

Tarkempi opettajille suunnattu ohjeistus sähköiseen allekirjoitukseen: