Docly

Tulostus vierailijoille

Arvioitu lukuaika: 2 minuuttia

Lähetä tulostustyösi sähköpostin liitetiedostona (pdf, html, htm, gif, png, jpg, tif, bmp, txt, doc, docx, xls, xlsx, ppt, pptx, rtf, odt, ods tai odp) osoitteeseen print@omnia.fi. Sähköpostin aiheella ja viestin sisällöllä ei ole merkitystä. Ellei tulostustyötä vapauteta tulostimelta 4 tunnin kuluessa, se poistetaan automaattisesti.

  • Jos lähetit tulostustyön Omnian sähköpostista, voit vapauttaa sen tulostimelta Omnian käyttäjätunnuksella.
  • Jos lähetit tulostustyön henkilökohtaisesta sähköpostista, saat sähköpostitse tulostustyön vastaanottokuittauksen, sekä tunnuksen ja salasanan, joilla voit vapauttaa tulostustyön. 
  • Jos olet jo aiemmin tulostanut samasta sähköpostiosoitteesta, ja aiemmin saamasi tunnus on vielä voimassa, saat vain tulostustyön vastaanottokuittauksen. Voit vapauttaa tulostustyön aiemmin saamallasi tunnuksella. 

Voit helpottaa turvatulostimelle tunnistautumista liittämällä saamasi tunnuksen etälukutunnisteeseen – katso Turvatulostus – etälukutunnisteen (RFID) käyttöönotto.

Saamasi tunnus on voimassa 90 päivää. Tämän jälkeen saat uuden tunnuksen lähettäessäsi uuden sähköpostin osoitteeseen print@omnia.fi. Jos tunnuksesi tai salasanasi unohtuu, lähetä pyyntö tämän artikkelin alta. Saamaasi tunnusta voit käyttää myös kopiointiin. 

1. Kirjaudu kopiokoneelle saamillasi tunnuksilla.

2. Valitse A vapauttaaksesi kaikki tulostustyösi, tai B valitaksesi mitkä tulostustyöt haluat vapauttaa.

3. Jos valitsit B:n, rastita vapautettavat tulostustyöt ja klikkaa Tulosta.

4. Muista kirjautua ulos tulostuksen onnistuttua.