Docly

Pääkäyttäjä: Tehtävien luominen ja muokkaaminen Workseedissä

Arvioitu lukuaika: 2 minuuttia

Pääkäyttäjä voi luoda oman alansa ympäristöön uusia tehtäviä. Luominen aloitetaan kirjoittamalla tehtävälle nimi ja valitsemalla sille alasvetovalikosta haluttu harjoitetyyppi (harjoite tai päiväkirja). Tämän jälkeen uusi tehtävä avautuu muokkausnäkymään, josta sisältöä voi alkaa tuottamaan.

Harjoitteet sisältävät tehtäviä, artikkeleita ja H5P-sisältöjä, jotka voidaan järjestellä erillisiin sivuihin ja sivuilla erillisiin tehtäväryhmiin. Harjoitteet suoritetaan ja merkitään tehdyksi yhden kerran.

Päiväkirjaa täytetään työelämässä oppimisen jaksolla joka päivä (tai opettajan kanssa sovitun mukaan) tekemällä joka kerralla uusi merkintä, tietylle päivämäärälle. Päiväkirjaa ei merkitä tehdyksi jokaisen erillisen merkinnän jälkeen, vaan se merkitään tehdyksi vasta, kun työelämässä oppimisen jakso päättyy.

Kun avaat tehtävän muokkausta varten, siirryt aina ensin tehtävän esikatselunäkymään. Muokkaustilaan pääsee tehtävän yläreunassa olevan Muokkaa-painikkeen kautta. Jos tehtävä on ennestään julkaistu jollekin opiskelijalle ja tämä on aloittanut sen tekemisen, sinulta kysytään, haluatko että tekemäsi muokkaukset tulevat voimaan myös niille opiskelijoille, jotka ovat jo aloittaneet tehtävän.

Lisää tietoa tehtävien luomisesta ja muokkaamisesta löytyy Workseedin Tuki-sivulta Sisällön tuottajien ja pääkäyttäjien ohjeet (workseed.fi).