Docly

Opettaja: Opiskelijoiden poistaminen/arkistointi Workseedissä

Arvioitu lukuaika: 2 minuuttia

Kun opiskelija on suorittanut kaikki tehtävänsä tai hän on valmistunut opinnoista, hänet kannattaa poistaa Workseedista (myös GDPR-säännösten mukaisesti). Käyttäjien hallinnointi tapahtuu Hallinta-näkymässä.

Opiskelijaryhmän poistaminen

Opettaja voi poistaa opiskelijaryhmän, jos ryhmän opiskelijat eivät ole tehneet yhtään tehtävää tai jos opiskelijat kuuluvat johonkin toiseenkin ryhmään. Poistaminen tapahtuu klikkaamalla ryhmän yläkulmasta roskakorikuvaketta.

Sinulta varmistetaan, haluatko varmasti poistaa ryhmän ja saat ilmoituksen, jos osa ryhmän opiskelijoista ei kuulu mihinkään muuhun ryhmään. Poistamisen jälkeen opiskelijoilla ei ole enää pääsyä Workseediin. Kun opettaja poistaa ryhmän, se siirtyy arkistoon, josta koulutusalan pääkäyttäjä voi tarvittaessa palauttaa opiskelijaryhmän takaisin käyttöön.

Yksittäisen opiskelijan poistaminen

Opettajat voivat poistaa yksittäisiä opiskelijoita opiskelijaryhmistä valitsemalla opiskelijan kohdalta roskakorin kuvan.

Jos opiskelija kuuluu johonkin toiseen ryhmään, hänen suorituksensa säilyvät näkyvillä ja hänellä säilyy pääsy ympäristöön. Jos opettaja yrittää poistaa opiskelijan, joka ei kuulu mihinkään muuhun käyttäjäryhmään ja opiskelijalla on järjestelmässä suorituksia, opettaja saa ilmoituksen, että hän ei voi poistaa opiskelijaa. Kun opiskelija valmistuu tai eroaa Omniasta, ilmoita koulutusalasi pääkäyttäjälle, että hän poistaa opiskelijan Workseed-ympäristöstä.