Docly

Suojattuun Bing Chat -työkaluun pääsy

Arvioitu lukuaika: 1 minuutti

Microsoft Bing Chat (aiemmin Bing Chat Enterprise) on keskustelurobotti, joka toimii verkkoselaimessa. Tämä ”chattibotti” käyttää tekoälyä ja Bingin hakutuloksia tuottaakseen vastauksia, jotka ovat positiivisia, kohteliaita, empaattisia, kiinnostavia, viihdyttäviä ja osallistavia. Se auttaa oppimaan uusia asioita, harjoittelemaan kielitaitoasi, kehittämään luovuuttasi ja pitämään hauskaa.

Omnian tunnuksilla kirjautuneena saat automaattisesti käyttöösi tietoturvallisen version, jonka aiempi nimi oli Bing Chat Enterprise. Sen keskustelujen tietoja ei luovuteta Omnian ulkopuolelle.

Tällä sivulla

Kirjautuminen Edge-selaimessa

1. Käynnistä Edge-selain ja kirjaudu Omnialta saadulla tunnuksella (@omnia.fi tai @edu.omnia.fi) klikkaamalla profiilikuvaketta, valitse Työpaikan tai oppilaitoksen tili, ja lopuksi klikkaa Kirjaudu sisään… -painiketta.

2. Windows tarjoa mahdollisuuden pitää sinut kirjattuna Omnia-käyttäjätilillä. Samalla sallit Omnian hallita laitettasi. Mikäli kyseessä on Omnialta saatu laite, se on jo Omnian hallinnassa. Voit valita pysytkö kirjautuneena sisään kaikkiin sovelluksiisi. Klikkaa joko Ei, kirjaudu sisään vain tähän sovellukseen -painiketta, tai klikkaa OK-painiketta.

3. Avaa Bing Chat kuvakkeesta ja aloita sen käyttö.

Kirjautuminen muilla selaimilla

1. Siirry osoitteeseen bing.com/chat ja kirjaudu sisään Omnialta saadulla tunnuksella (@omnia.fi tai @edu.omnia.fi).

2. Aloita Chatin käyttö.